Web Design Services

Consultanta & Planificare Strategie

Campanii Promovare

Consultanta Si Strategie De Marketing Online

Crearea si aplicarea strategiei de marketing online necesita o abordare cuprinzatoare. Toate companiile sunt unice, diferite si necesita o intelegere in porfunzime a operatiunilor cu scopul de a crea planul de marketing potrivit pentru fiecare. Dupa ce vom intelege domeniul afacerii, industria si concurenta vom personaliza strategia de marketing online ce se pliaza pe nevoile companiei si care trebuie sa fie parcursa. Aceasta strategia de marketing online va v-a oferi indrumarea neceara pentru a putea sa fie pusa in aplicare.

Pasii necesari pentru intocmirea strategiei digitale necesita parcurgerea urmatoarelor etape: evaluarea curenta a activitatii companiei, analiza, strategia, harta pasilor care trebuie parcursi, punerea in aplicare, lansarea, evaluarea implementarii.

Prin urmare incepem cu primul pas si anume: invatam despre tine cine esti, ce faci. Vom pune intrebari, vom aduna date despre afacere pentru a putea sa evaluam strategiile actuale si cele anterioare.

Analiza datelor de marketing colectate:

Acest pas e unul extrem de important pentru pasii care vor urma in stabilirea strategiei de marketing online. Vom sorta, prioritiza si incepe sa intelegem informatiile pe care le-am colectat despre tine, angajatii taii, concurenta ta.

Crearea strategiei de promovare online:

Pornind de la colectarea datelor incepem sa conturam strategia de prmovare online. Aceasta strategie va combina directiile de promvoare online, strategia de stabilire a preturilor, stabilirea pietelor tinta, a zonelor demografice, perioada in care se vor realiza.

Harta pasilor care trebuie sa fie parcursi:

Acest document va contine in mod detaliat actiunile si resursele necesare pentru a atinge obiectivele de marketing si de venituri. Acest document va expune clar ce e de facut, fiecare activitate este cuantificabila, astfel incat performantele sa poata sa fie masurate, ne vom axa pe promovarea misiunii, construirea de brand, comunicarea valorilor companiei, scopurile si obiectivele setate or sa fie realiste.

In continuare ne vom concentra pe punerea in aplicare si implementare a strategiei de marketing online pe care am definitivat-o. Ne vom asigura ca promovarea va include mai multe locatii de promovare on-line, mass-media, retele sociale.

Vom monitoriza si masura programele de marketing implementate pentru a identifica daca e necesar sa fie ajustate si daca bugetul de marketing este utilizat in mod eficient.

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clienti despre noi: