Web Design Services

Strategie & Consultanta

 

Ai in derulare campanii de promovare: Adwords sau Facebook Ads? Noi vrem sa te ajutam si iti oferim un audit pentru campanii de promovare, facut gratuit. Ne-am propus sa fim alaturi in special de companiile aflate la inceput de drum, dar nici pe celelalte nu le excludem, motiv pentru care oferim bonus acest audit. Auditul campaniilor de promovare va consta in analiza setarile campaniilor, identificarea performantei, evaluarea setarilor facute in google analytics. Solicita Audit Gratuit.

Ne-am propus sa oferim consultanta in dezvoltarea magazinelor online/site-urilor de prezentare cu scopul de a ajuta in mod special startup-urile. Stim cat de greu e sa te decizi asupra platformei pe care sa dezvolti viitroul magazin online/site de prezentare, avand in vedere multitudinea de functionalitati cat si multitudinea de nevoi, tocmai de accea vrem sa-ti oferim consultanta care te ajuta sa pui in balanta fiecare beneficiu sau dezavantaj pe care il ofera una sau alta dintre platforme. Pe langa acest lucru te ajutam si cu sfaturi legate de usabilitate si optimizare. Vom fi inca de la inceput alaturi de tine!

Dezvoltarea de strategii de marketing online pentru proiectele digitale poate fi o provocare atunci cand complexitatea afacerii, oferta si audienta sunt luate in considerare impreuna. O abordare care integreaza mai multe canale de marketing pentru promovare intr-o strategie coerenta contribuie la cresterea business-ului. In functie de obiectivele stabilite pentru dezvoltarea activitatii vom definitiva canalele si mijloacele care urmeaza sa fie folosite pentru promovarea produselor/serviciilor companiei.

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

Servicii Disponibile

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clienti despre noi: