Web Design Services

Prezenta Online

 

Te-ai decis ca e timpul sa ai un blog personal sau de business care sa indeplineasca anumite criterii, cum sunt: numarul de pagini, numarul de categorii, formular de contact, formular de abonare la newsletter, categorie postare, etc…? Te-ai decis ca blogul trebuie sa aibe domeniu personal si hosting cu casuta de email? In cazul acesta solutia o gasiti la noi, privind realizarea blogului. Contacteaza-ne!

Ai un business off line si te-ai decis sa intri in zona online pentru o expunere mai mare catre o piata mai larga de clienti pentru a-ti prezenta serviciile sau produsele? Atunci solutia o gasesti la noi pentru realizarea site-ului de prezentare care sa include toate functionalitatile solicitate, dar care sa functioneze si fara erori. Crearea website-ului implica mai multi pasi pana se va realiza, printre care: wireframe (schita de design), stabilirea logo-ului, alegerea culorilor, anatomia paginilor din cadrul site-ului, etc..

La noi gasesti o echipa gata sa te ajute si sa te asculte ca sa iti indeplinesti obiectivul de creare a site-ului de prezentare. Solicita Oferta!

Te-ai decis sa pornesti un business online cu vanzare? Daca da, una din primele probleme e sa-ti creezi un magazin online care sa intruneasca criteriile de usabillity pentru potentialii clienti, sa functioneze in parametrii normali din punct de vedere tehnic, sa indeplineasca conditiile necesare care sa ofere credibilitate potentialilor cumparatori, sa includa bunele practice ale comertului online, etc..Solicita Oferta!

Daca hotararea ta e luata privind dezvoltarea unui magazin online, atunci primul pas pe care il ai de facut pentru realizarea de magazin online sau site de prezentare este sa stabilesti layout-ul, crearea identitatii vizuale. Alegerea acestor elemente pot tine cont de domeniul afacerii, de target-ul vizat, de logo care ar trebui sa fie in concordanta cu brandul, de alegerea culorilor pentru ca acestea transmit anumite sentimente, etc..Solicita Oferta!

Construieste bazele site-ului de care ai nevoie pentru a avea succes.

Structura site-ului creat are potentialul de a oferi o experienta remarcabila utilizatorilor cat si de a-i determina sa revina pe site. Construirea unui website ar trebuie sa cuprinda cele mai recente tehnologii si la standarde ridicate. Acestea ar trebuie sa fie o prioritatea pentru toate companiile.

Abordarea consultativa ajuta la dezvoltarea unui site pe deplin functionabil si indeplineste obiectivele initiale. Fie ca e vorba de utilizarea HTML5 si CSS 3 pentru a oferi un design responsive sau de livrarea de site-uri folosind PHP personalizat sau dezvoltarea de platforme open source sau de platforme ecommerce de la zero – ErgalaMedia lucreaza pentru tine pentru a dezvolta si a construi site-ul care este potrivit pentru afacerea ta.

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

Servicii Disponibile

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clienti despre noi: