Marketing Online

Optimizare SEO

Procesul Organic Search Engine Optimization

Echipa specializata pe Search Engine Optimization de la ErgalaMedia va crea si folosi tehnici SEO “White Hat” pentru strategia de SEO on-page si off-page. Echipa noastra va face recomandari pentru cele mai bune cuvinte cheie, va sugera strategii de continut pentru optimizare, va cerceta competitia, va dezvolta strategii pentru link building cu site-uri relevante, de inalta calitate, va recomanda imbunatatiri pentru codul sursa al site-ului si va ajuta cu monitorizarea prezentei online in mod regulat.

Pentru a ajunge in primele pozitii din cautarile organice in motorul de cautare Google necesita timp, efort constant, cunoasterea domeniului, repetitivitate. Profesionistii nostri din zona de SEO sunt de inalta calificare, instruiti pentru a pune in aplicare tehnicile de imbunatatire privind vizibilitatea site-ului dumneavoastra.

Serviciile SEO care duc la conversii:

Consultanta SEO profesionala: echipa de SEO va ofera consultanta pentru ambele servicii de SEO: on site/off-site, care vor aduce trafic de calitate pentru site-ul dumneavoastra. Pentru a incepe procesul de imbunatatire SEO, echipa noastra se va asigura ca site-ul dumneavoastra are meta tag-urile: titlu si descriere, densitatea cuvintelor cheie se regaseste in paramentrii recomandati, structura de URL-uri, XML Sitemap, continut prietenos.

Link Building: Noi implementam o strategie de backlink-uri, vizand doar site-urile reputationale, populare, cu un page rank ridicat si cu relevanta pentru afacerea si industria din care site-ul tau face parte.

Optimizarea prin continut: Continutul este rege. Continutul existent pe site poate sa fie manipulat, pentru a asigura o densitate optima a cuvintelor, mentinand in acelasi timp integritatea gramaticala si idea de baza a mesajului.

Noi monitorizam si ajustam strategia de SEO folosind diverse instrumente. Noi masuram performanta cuvintelor cheie, bounce rate si noile expresii folosite de clientii care genereaza cel mai bun ROI posibil. Echipa ErgalaMedia se intalneste cu echipa voastra pentru a revizui statisticile curente si pentru a defini strategia pe care o vom urma.

Beneficiile SEO Organic Search Engine Optimization:

 

Veti obtine o prezenta online mult mai puternic.

Crestere ROI cu costuri de conversie reduse.

Mai multe persoane folosesc motoarele de cautare pentru a cauta produse/servicii.

Pozitiile ridicate cresc atasamentul clientilor potentiali fata de brand.

SEO ajuta semnificativ Serviciul Clienti.

 

Optimizarea SEO poate fi o investitie substantiala in timp si resurse pentru un program de imbunatatire organica. Site-ul are nevoie de actualizari frecvente cu continut proaspat si linkuri. Cu mentinerea permanenta si vigilenta din partea echipei noastre , site-ul dvs va avea o imbunatatire continua de trafic.

 

Rezultatele SEO conteaza pentru obiectivul nostru, privind obtinerea de conversii, trafic si reputatie.

Optimizarea SEO - abordata strategica

Este nevoie de strategii avansate pentru motorul de cautare astfel incat site-ul dvs. sa apara pe prima pagina a rezultatelor motorului de cautare. Internetul este locul unde majoritatea oamenilor incep sa caute un produs sau serviciu, doar ca aceasta cautare e fragmentata si poate fi dificil sa gasesti exact ceea ce cauti. Intreaba-te ... Cand cauti cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta, site-ul tau apare de mai multe ori pe prima si a doua pagina de rezultate din motorul de cautare Google? Ai putea sa beneficiezi de mai multe vanzari on-line? Nu conteaza daca esti o companie mica sau o corporatie multinationala, pariem ca raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt cu da!

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clienti despre noi: