Marketing Online

E-mail Marketing

Ce Este E-mail Marketing?

Cautati o modalitate de a interactiona cu clientii in mod recurent si fara sa fie nevoie sa cheltuti sume mari?

Solutia pe care o aveti la indemanda e data de serviciile de email marketing.

Campaniile de e-mail marketing pot sa fie un generator de venit, eficient si profesionist daca se folosesc pasii corespunzatori strategiei de e-mail marketing.

La fel ca site-ul dvs., o campanie de e-mail trebuie sa fie bine gandita: pornind la numarul de cuvinte, paleta de culori, stabilirea dimensiunilor pozelor, mesajul de actiune, crearea paginii de destinatie, etc..si multi alti pasi de care trebuie sa tinem cont pentru a pune in aplicare campanii de e-mail marketing.

Campaniile de e-mail marketing au nevoie de ceva interesant, un mesaj convingator. Aceste campanii pot sa fie private ca un “carlig”, care ii conduce pe clientii sa faca actiunea dorita de dvs: sa sune, sa cumpere produsul sau serviciile.

O parte dintre avantajele campaniilor de email marketing:

Return on Investment - in lumea afacerilor, rezultatele sunt fara indoiala, tot ce conteaza. In acest sens, principalul motiv pentru care cele mai multe companii investesc in e-mail marketing este randamentul fantastic al investitilor.

Rapiditate - datorita iminentei unui e-mail, o afacere poate sa incepa sa aiba rezultate in termen de cateva minute de la e-mailul trimis.

Targhetam doar fanii brandului – serviciul de e-mail marketing este unul dintre singurele canale pentru care consumatorii pot solicita primirea de comunicari prin email.

Serviciile cu care te putem ajuta:

Stabilirea strategiei de e-mail marketing.

Realizarea graficii, continutului,.

Dezvoltarea si administrarea bazei de date ce apartine clientului.

Campanii de reactivare a clientilor din baza de date.

Trimiterea si monitorizarea rezultatelor.

Raport cu indicatorii KPI si realizarea de recomandari.

Email Marketing mai relevant ca oricand

In ciuda faptului ca a crescut dependenta de marketing digital "pe canalele de social media", promovarea prin e-mail este inca un canal viabil de a livra mesaje care conduc catre leaduri cat si catre clienti. Mesajul pe care il selectati ca sa fie promovat prin campanii de e-mail trebuie sa fie mai puternic si mai convingator decat oricand.

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clienti despre noi: