Web Design Services

Marketing Online

 

Pay-per-click (PPC) va permite sa va concentrati resursele in mod special pe potentialii clienti care sunt deja calificati cand ajung pe site. Google AdWords este o platforma de publicitate detinuta de Google si forma cea mai importanta de promovare pe motorul de cautare (SEM). Promovarea prin Google AdWords este un instrument de publicitate extrem de profitabil: rezultatele de cautare apar gratuit, platiti numai pentru clicurile potentialilor clienti cu adevărat interesati de produsele sau serviciile dvs. Agentia ErgalaMedia intelege importanta publicitatii platite care aduce traffic calificat pe site-ul dvs. Indiferent de marimea bugetului dvs, echipa noastra de specialisti directioneaza clienti deja calificati pe site.

Agentii de Marketing Online & SEO stiu ca este nevoie de strategii avansate pentru optimizarea site-ului astfel incat acesta sa apara pe prima pagina a rezultatelor motorului de cautare. Optimizarea motorului de cautare s-a schimbat dramatic in ultimii ani. Tacticile folosite in trecut pentru a optimiza site-ul numai sunt de actualitate datorita actualizarii permanente de algoritmi cat si a cresterii concurentei pe piata motoarelor de cautare.

Mediul profesionist primeste in jur de 100 de e-mailuri in fiecare zi. Pentru a gestiona acest volum mare, oamenii sunt in permanenta miscare prin inboxul lor in cautarea informatiilor relevante. Producerea mare de buletine de stiri a determinat cresterea segmentarii profilelor clientilor si crearea campaniilor de newsletter cu un design atragator si cu un continut interesant. Pentru a construi, mentine realtiile cu clientii, pentru a ramane mereu proaspat in mintea lor e nevoie sa dezvoltam in permanenta campanii de email marketing trimitandu-le mesajul de marketing chiar la momentul potrivit.

Campaniile de promovare in social media au explodat in ultimii ani. Compania dvs poate cuprinde acum acest canal foarte eficient de a promova brandul si de a interactiona cu clientii. Promovarea social media contribuie la cresterea vizibilitatii site-ului in motorul de cautare. Campaniile de promovare de social media pot sa fie folosite de orice tip de organizatie indiferent de marime. ErgalaMedia va contribui la crearea unei campanii de social media personalizata care va genera notorietate brandului. Promovarea prin retelele sociale reprezinta o componenta a strategiei integrate de success in marketing digital.

ErgalaMedia este mai mult decat o agentie digitala full service – un partener digital.

Colaborand cu o agentie de marketing digital care intelege obiectivele afacerii, aveti timp sa va concentrati pe obiectivele de baza, fiind linistiti ca sunteti pe maini sigure.

Fie ca sunteti in cautarea de a creste vizibilitatea site-ului dvs, de a creste angajamentul clientului prin retele sociale si prin campanii de email marketing sau doriti sa cresteti veniturile generate de site sunteti la locul potrivit.

Unul dintre avantajele colaborarii cu ErgalaMedia este ca puteti obtine servicii integrate de promovare online pentru site-ul de prezentare sau magazinul online pe care il detineti.

Un alt avantaj este ca puteti obtine rezultate mai bune prin integrarea cu alte canale digitale, bucurandu-va de un control mai mare al bugetului si alocarea lui in acele zone care au nevoie cel mai mult de resurse datorita rezultatelor pozitive care sunt generate, avand o abordare holistica pentru promovarea site-ului online.

Proiectele Noastre

Spune-ne despre proiectul tau

Asiguram rezultate.

Vrem sa te ajutam sa cresti afacerea ta in mediul online.

Servicii Disponibile

*Introduceti informatiile detaliate ale cererii dumneavoastra pentru a putea sa va oferin o evaluare cat mai precisa.
captcha

Ce spun clientii despre noi: